*Ini adalah produk digital. Gambar adalah sekadar hiasan.

PERHATIAN

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

PERHATIAN! KAEDAH LEBIH SENANG DAN PRAKTIKAL UNTUK ANAK HAFAL SIFIR DENGAN MUDAH

Murid Yang Tak Hafal Sifir Pun Boleh Guna Untuk Menjawab Dalam Peperiksaan…

Salam bahagia, Nama saya Cikgu Mohd. Fadli Salleh.

Jika anak anda menghadapi masalah tidak menghafal sifir dan anda tak tahu Nak buat macam mana lagi…

… maka teruskan bacaan anda kerana saya ada satu jalan penyelesaian terbaik untuk membantu anak anda hafal sifir dengan senang dan mudah. Yang menghadapi masalah menghafal pun boleh guna kaedah yang bakal saya tunjukkan dalam peperiksaan.

Sangat ramai murid tidak minat Matematik kerana anggap ianya sukar. Dan murid sering bermasalah untuk menjawab soalan berbentuk ayat dan KBAT.

Murid-murid hadapi masalah tersebut kerana tidak memahami kehendak soalan selain tidak menghafal rumus asas Matematik termasuk hafalan sifir. 

Dianggarkan lebih 50% murid tidak hafal sifir. 

Ini sangat merisaukan untuk generasi yang bakal memimpin pada masa hadapan. 

Lebih merunsingkan, kegagalan murid menghafal sifir akan menyebabkan murid berkemungkinan besar untuk gagal dalam peperiksaan, terutamanya peperiksaan besar seperti UPSR.

Sifir itu umpama JANTUNG Matematik. Tanpa jantung, mustahil manusia akan hidup. Dalam Matematik, tanpa kuasai sifir, mustahil murid akan dapat A. Nak lulus pun belum pasti.

“Kenalpasti Kenapa Anak Tidak Mahu Hafal Sifir …”

Apabila diteliti punca masalah utama yang yang menyebabkan murid tidak hafal sifir adalah disebabkan oleh berikut.

➡ Menganggap matematik terlalu sukar
➡ Tidak minat dengan matematik
➡ Hafal sekejap, lepas itu asyik lupa
➡ Tidak tahu kepentingan menghafal sifir dalam penggunaan harian

.. dan ini sebab yang paling “Menang” iaitu:

➡ Ada kalkulator, buat apa nak hafal sifir

“Buat Geram Je, Macam-macam Cara Nak Suruh Anak Hafal…”

Saya amat aktif dimedia sosial. Ramai yang bertanya kepada saya bagaimana nak suruh anak hafal sifir.

Ramai juga yang PM saya mengadu, kesukaran menyuruh anak menghafal. Sampai penuh inbox saya. 

Baru-baru ini, saya bertanya di wall FB saya …

Lebih 200 ibubapa meninggalkan komen dan antara kesabaran teruji:  

  • Bila anak hafal satu sifir, lupa pula yang lain
  • Ulang sifir dari awal bila bagi soalan tembak
  • Anak asyik lupa dan malas nak hafal
  • Gagap
  • Mak ayah jadi rimau pun tak jugak hafal
  • Bagi hadiah, hafal sekejap lepas itu, kelaut

… dan bermacam-macam lagi ujian kesabaran yang dihadapi ibubapa. Yang hairannya, lagu Boboboi, boleh pula hafal.

Punya la susah nak suruh anak-anak hafal sifir. Nak kena jadi singa dulu baru mereka nak hafal. Tu pun tak hafal juga. Susah betul.

Betul kan?

“Gabungan Teknik Visual, Audio, Praktikal Dan Usaha, Masalah Ini Sebenarnya Boleh Diatasi Dengan Mudah”

Saya merupakan seorang Guru Matematik sekolah rendah berpengalaman mengajar selama 14 tahun, dan berpengalaman menjadi pengawas peperiksaan, menghadiri kursus penandaan kertas Matematik tahun 6, di anugerahkan sebagai Guru Inspirasi McDonald’s 2019.

Dari pengalaman ini dan maklumbalas yang diberikan oleh ibubapa, saya mendapati punca masalah-masalah yang dinyatakan jatuh kepada lima sebab Utama …

❌Murid yang tidak menguasai sifir.
❌Murid yang sememangnya tidak mampu menghafal sifir dengan membina sifir.
Penguasai operasi tambah dan congak mereka tidak mantap.
❌Tidak didedahkan dengan teknik-teknik PENDARABAN yang diterima dalam peperiksaan
❌M
ind set murid yang anggap Matematik itu sukar tidak dapat diubahkan

Ya, tuan-tuan dan puan-puan.

Anda sebenarnya tidak keseorangan menghadapi masalah tersebut.

Setiap ibubapa yang mengambil berat pendidikan anak, NAK SANGAT melihat anak mereka hafal sifir.

Malangnya, kita tak tahu teknik-teknik yang berkesan. Buat rasa geram nak bertukar jadi Hulk bila kita dah banyak kali suruh anak hafal tapi tak hafal-hafal.

Maklumlah, dulu kita ada ritma lagu untuk bantu hafal sifir. Ingat lagi dengan Siti Sifir? Tak pun, rotan menjadi galakkan menghafal.

Sekarang dah ada bermacam-macam teknik, tapi kita tak tahu macam mana nak ajarkan kepada anak.

Pada tahun 2018, saya berjaya menaikkan peratusan lulus Matematik sekolah saya dari 34% kepada 77% pada tahun 2018.

Apa yang saya buat, adalah saya rakam video untuk murid-murid saya yang tidak memahami tunjuk ajar saya di sekolah.

Dari situ, saya mendapat ilham untuk menghasilkan sebuah panduan menghafal sifir mengabungkan 3 elemen penting.

AUDIO, VISUAL, LATIHAN

3 elemen penting ini dapat membantu anak-anak mudah menghafal dengan lebih mudah dan menyeronokkan.

Oleh hal demikian, memperkenalkan

SIFIRLICOUS,
KAEDAH MUDAH HAFAL DAN BINA SIFIR

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

Sifirlicous adalah himpunan 9 tips dan teknik, 8 video pengajaran dan 1 BONUS kuasai sifir secara hafalan dan bina sifir.

Ebook ini dapat bantu memudahkan anak untuk mengusai sifir mengikut kemampuan mereka.

Anak-anak yang menguasai teknik-teknik dalam Ebook Sifirlicous pastinya dapat kuasai sifir.

Jika pun mereka tidak mampu menghafal dalam masa yang singkat, saya yakin mereka dapat kuasai teknik BINA SIFIR yang pasti membantu mereka dalam peperiksaan.

Berdasarkan silibus semasa KPM, murid seawal darjah 2 (8 tahun) wajib kuasai sifir. Maka ebook ini sesuai untuk murid darjah 2 hingga darjah 6. 

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

Dengan Sifirlicious, ia dapat membantu anak anda:

✔️Menguasai sifir.
✔️Membantu menghafal sifir dengan membina sifir.
✔️Menguasai operasi tambah dan congak
✔️
Mengenali teknik-teknik lain dalam PENDARABAN seperti Teknik Lattice dan Box Method yang mana teknik ini diterima pakai dalam peperiksaan.
✔️Menukar mind set anak yang anggap Matematik itu sukar dan membosankan kepada menyeronokkan.

Bukan itu sahaja, saya telah bertungkus lumus mereka bentuk Sifirliciou ini supaya:

✔️ Set lengkap Sifilicious boleh diulang cetak berkali-kali dengan grafik yang menarik. Jika anak anda ramai, anda boleh berikan satu set kepada setiap anak.

✔️ Setiap set mengandungi 2 modul, satu modul penuh warna warni dan satu lagi modul jimat ink.

✔️ Panduan ini terus disertakan dengan latih tubi agar kefahaman murid dapat dikukuhkan. Malah, anda juga boleh turut serta membimbing anak melakukan latihan.

✔️ Mudah difahami kerana penerangan ringkas dan padat.

✔️ Membantu menarik minat murid mengenai sifir.

✔️ Membantu persediaan calon yang bakal menduduki peperiksaan.

✔️ Memperkenalkan kaedah-kaedah baru membina sifir besar untuk menyelesaikan masalah bahagi nombor besar.

“Apa Yang Akan Anda Dapat Sebentar Lagi”

Saya memberi jaminan, Sifirlicious bukan sekadar panduan hafal sifir biasa seperti yang terdapat di kedai buku atau yang berlegar di ruang alam maya.

Ia adalah koleksi teknik-teknik terbukti berkesan  untuk membantu anak anda menghafal sifir dengan seronok.

Ini yang akan anda dapat:

ASAS DARAB

Modul asas paling penting yang wajib dikuasai dari darjah 2. Apabila anak menguasai asas penting ini, pemahaman terhadap konsep hafalan dan bina sifir menjadi lebih mudah.

10 TIPS MENGHAFAL SIFIR

Anak anda akan diperkenalkan dengan 10 tips untuk membantu menghafal sifir. Setiap anak mempunyai tahap dan daya menghafal yang berbeza. Maka tips yang terdapat dalam modul ini disesuaikan mengikut kemampuan anak-anak. 

HAFALAN SIFIR KUNO

Teknik hafalan kaedah lama. Bahagian ini direka seperti poster yang anda boleh cetak dan tampal di dinding bilik anak-anak untuk latihan.  

TEKNIK LATTICE

Teknik yang viral di laman sosial disertakan dengan 8 langkah mudah bergambar dan berwarna. Teknik ini banyak mendapat sambutan kerana ia seolah-olah sebuah puzzle yang merangsang minda. Sesuai untuk menyelesaikan soalan yang bernombor besar.

TEKNIK BOX METHOD

Teknik yang menggunakan kotak segiempat untuk memecahkan angka besar kepada angka kecil. Teknik ini memudahkan anak mengira dan mengelak kekeliruan.

TEKNIK BINA SIFIR FALL

Teknik ini sesuai untuk anak-anak yang mempunyai masalah menghafal. Ia menggunakan teknik gandaan untuk membina jadual sifir tanpa perlu menghafal sebarang nombor. 

TEKNIK BINA SIFIR PIRAMID

Menggunakan konsep yang sama dengan Teknik Bina Sifir Fall, teknik ini sesuai untuk anak yang tidak menguasai sifir tetapi mempunyai asas penambahan yang kukuh.

TEKNIK BINA SIFIR

Teknik ini tidak memerlukan sebarang gandaan atau penambahan seperti teknik bina sebelum ini. Anak anda hanya perlu menyusun nombor mengikut urutan tertentu. 

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

“Apa Lagi Yang Akan Saya Dapat Cikgu?”

 Apa yang saya sediakan untuk anda; teknik hafalan, tips cara menghafal, teknik bina sifir besar dan teknik selesaikan masalah darab guna pelbagai teknik yang mudah sudah mencukupi sebenarnya.

Tapi saya tak nak berhenti disitu. 

Ada lagi…

Anda juga akan dapat 9 videoiringan untuk setiap tips dan teknik yang saya telah sediakan. 

Anda bersama anak dapat menonton berulang-ulang kali rakaman video sehingga faham.

Bayangkan seperti mengupah seorang tutor mengajar di rumah anda! Anda sebenarnya telah jimat beratus-ratus ringgit. Kos untuk menghantar anak tuisyen sahaja sudah mencecah ratusan ringgit sebulan.

Video penerangan ini sangat jelas dan anak anda dapat buat latihan berdasarkan panduan yang diberikan dari video tersebut. Bukan setakat itu, ia boleh ditonton di mana-mana sahaja, bila-bila masa.

Penerangan video bagi setiap tips dan teknik yang dikongsikan sangat penting untuk kefahaman murid.

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

“Cikgu, Berapa Harga Kesemua Set Lengkap Sifirlicious Ini?”

Sabar dulu. Sabar… Saya tahu anda dah tak sabar sangat dah Nak Dapatkan Sifirlicious. Cuma saya nak beritahu harga asal terlebih dahulu supaya anda tahu nilai sebenar ebook yang saya tawarkan. 

“Kalau Ikutkan Pecahan Diatas, Jumlah Harga Asal Adalah:

RM990.00

Jumlah keseluruhannya adalah RM990.00. Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu jika anda dapatkannya sekarang.

Anda boleh dapatkan Sifirlicious dalam satu pelaburan sekali seumur hidup dengan harga

RM149

Tapi Tunggu!

Untuk tempoh masa terhad, dari 25 September hingga 30 September, anda boleh dapatkan kesemua 9 Teknik 8 Video termasuk 1 Video bonus dengan harga istemewa. Hanya

RM80

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

Pengalaman menjadi guru itu membuat saya rasa sangat perlu Ebook Sifirlicous ini diterbitkan. Sangat ramai murid tidak menguasai sifir, tidak hafal walau dipaksa dan saya sedar; ramai ibubapa mahu membantu anak-anak mereka menghafal sifir di rumah, namun mereka tidak tahu kaedah dan teknik yang betul. Jadi saya terbitkan Ebook Sifirlicous sebagai panduan kepada murid dan ibubapa.

Murid yang menguasai teknik-teknik dalam Ebook Sifirlicous pastinya dapat kuasai sifir. Jika pun mereka tidak mampu menghafal dalam masa yang singkat, saya yakin mereka dapat kuasai teknik BINA SIFIR yang pasti membantu mereka dalam peperiksaan.

Jangan judikan masa depan anak. Anak ini bagaikan kain kanvas putih. Kita yang menentukan corak pada kain tersebut. Kita jugalah membantu membentuk masa depannya. Dapatkan Modul Pantas Matematik Sekarang!

*Ini adalah produk digital. Gambar adalah sekadar hiasan.

PERHATIAN

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

PERHATIAN! KAEDAH LEBIH SENANG DAN PRAKTIKAL UNTUK ANAK HAFAL SIFIR DENGAN MUDAH

Murid Yang Tak Hafal Sifir Pun Boleh Guna Untuk Menjawab Dalam Peperiksaan…

Salam bahagia, Nama saya Cikgu Mohd. Fadli Salleh.

Jika anak anda menghadapi masalah tidak menghafal sifir dan anda tak tahu Nak buat macam mana lagi…

… maka teruskan bacaan anda kerana saya ada satu jalan penyelesaian terbaik untuk membantu anak anda hafal sifir dengan senang dan mudah. Yang menghadapi masalah menghafal pun boleh guna kaedah yang bakal saya tunjukkan dalam peperiksaan.

Sangat ramai murid tidak minat Matematik kerana anggap ianya sukar. Dan murid sering bermasalah untuk menjawab soalan berbentuk ayat dan KBAT.

Murid-murid hadapi masalah tersebut kerana tidak memahami kehendak soalan selain tidak menghafal rumus asas Matematik termasuk hafalan sifir. 

Dianggarkan lebih 50% murid tidak hafal sifir.

Ini sangat merisaukan untuk generasi yang bakal memimpin pada masa hadapan.

Lebih merunsingkan, kegagalan murid menghafal sifir akan menyebabkan murid berkemungkinan besar untuk gagal dalam peperiksaan, terutamanya peperiksaan besar seperti UPSR.

Sifir itu umpama JANTUNG Matematik. Tanpa jantung, mustahil manusia akan hidup. Dalam Matematik, tanpa kuasai sifir, mustahil murid akan dapat A. Nak lulus pun belum pasti.

“Kenalpasti Kenapa Anak Tidak Mahu Hafal Sifir …”

Apabila diteliti punca masalah utama yang yang menyebabkan murid tidak hafal sifir adalah disebabkan oleh berikut.

➡ Menganggap matematik terlalu sukar
➡ Tidak minat dengan matematik
➡ Hafal sekejap, lepas itu asyik lupa
➡ Tidak tahu kepentingan menghafal sifir dalam penggunaan harian

.. dan ini sebab yang paling “Menang” iaitu:

➡ Ada kalkulator, buat apa nak hafal sifir

“Buat Geram Je, Macam-macam Cara Nak Suruh Anak Hafal…”

Saya amat aktif dimedia sosial. Ramai yang bertanya kepada saya bagaimana nak suruh anak hafal sifir.

Ramai juga yang PM saya mengadu, kesukaran menyuruh anak menghafal. Sampai penuh inbox saya. 

Baru-baru ini, saya bertanya di wall FB saya …

Lebih 200 ibubapa meninggalkan komen dan antara kesabaran teruji:  

  • Bila anak hafal satu sifir, lupa pula yang lain
  • Ulang sifir dari awal bila bagi soalan tembak
  • Anak asyik lupa dan malas nak hafal
  • Gagap
  • Mak ayah jadi rimau pun tak jugak hafal
  • Bagi hadiah, hafal sekejap lepas itu, kelaut

… dan bermacam-macam lagi ujian kesabaran yang dihadapi ibubapa. Yang hairannya, lagu Boboboi, boleh pula hafal.

Punya la susah nak suruh anak-anak hafal sifir. Nak kena jadi singa dulu baru mereka nak hafal. Tu pun tak hafal juga. Susah betul.

Betul kan?

“Gabungan Teknik Visual, Audio, Praktikal Dan Usaha, Masalah Ini Sebenarnya Boleh Diatasi Dengan Mudah”

Saya merupakan seorang Guru Matematik sekolah rendah berpengalaman mengajar selama 14 tahun, dan berpengalaman menjadi pengawas peperiksaan, menghadiri kursus penandaan kertas Matematik tahun 6, di anugerahkan sebagai Guru Inspirasi McDonald’s 2019.

Dari pengalaman ini dan maklumbalas yang diberikan oleh ibubapa, saya mendapati punca masalah-masalah yang dinyatakan jatuh kepada lima sebab Utama …

❌Murid yang tidak menguasai sifir.
❌Murid yang sememangnya tidak mampu menghafal sifir dengan membina sifir.
Penguasai operasi tambah dan congak mereka tidak mantap.
❌Tidak didedahkan dengan teknik-teknik PENDARABAN yang diterima dalam peperiksaan
❌M
ind set murid yang anggap Matematik itu sukar tidak dapat diubahkan

Ya, tuan-tuan dan puan-puan.

Anda sebenarnya tidak keseorangan menghadapi masalah tersebut.

Setiap ibubapa yang mengambil berat pendidikan anak, NAK SANGAT melihat anak mereka hafal sifir.

Malangnya, kita tak tahu teknik-teknik yang berkesan. Buat rasa geram nak bertukar jadi Hulk bila kita dah banyak kali suruh anak hafal tapi tak hafal-hafal.

Maklumlah, dulu kita ada ritma lagu untuk bantu hafal sifir. Ingat lagi dengan Siti Sifir? Tak pun, rotan menjadi galakkan menghafal.

Sekarang dah ada bermacam-macam teknik, tapi kita tak tahu macam mana nak ajarkan kepada anak.

Pada tahun 2018, saya berjaya menaikkan peratusan lulus Matematik sekolah saya dari 34% kepada 77% pada tahun 2018.

Apa yang saya buat, adalah saya rakam video untuk murid-murid saya yang tidak memahami tunjuk ajar saya di sekolah.

Dari situ, saya mendapat ilham untuk menghasilkan sebuah panduan menghafal sifir mengabungkan 3 elemen penting.

AUDIO, VISUAL, LATIHAN

3 elemen penting ini dapat membantu anak-anak mudah menghafal dengan lebih mudah dan menyeronokkan.

Oleh hal demikian, memperkenalkan

SIFIRLICOUS,
KAEDAH MUDAH HAFAL DAN BINA SIFIR

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

Sifirlicous adalah himpunan 9 tips dan teknik, 8 video pengajaran dan 1 BONUS kuasai sifir secara hafalan dan bina sifir.

Ebook ini dapat bantu memudahkan anak untuk mengusai sifir mengikut kemampuan mereka.

Anak-anak yang menguasai teknik-teknik dalam Ebook Sifirlicous pastinya dapat kuasai sifir.

Jika pun mereka tidak mampu menghafal dalam masa yang singkat, saya yakin mereka dapat kuasai teknik BINA SIFIR yang pasti membantu mereka dalam peperiksaan.

Berdasarkan silibus semasa KPM, murid seawal darjah 2 (8 tahun) wajib kuasai sifir. Maka ebook ini sesuai untuk murid darjah 2 hingga darjah 6. 

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

Dengan Sifirlicious, ia dapat membantu anak anda:

✔️Menguasai sifir.
✔️Membantu menghafal sifir dengan membina sifir.
✔️Menguasai operasi tambah dan congak
✔️
Mengenali teknik-teknik lain dalam PENDARABAN seperti Teknik Lattice dan Box Method yang mana teknik ini diterima pakai dalam peperiksaan.
✔️Menukar mind set anak yang anggap Matematik itu sukar dan membosankan kepada menyeronokkan.

Bukan itu sahaja, saya telah bertungkus lumus mereka bentuk Sifirliciou ini supaya:

✔️ Set lengkap Sifilicious boleh diulang cetak berkali-kali dengan grafik yang menarik. Jika anak anda ramai, anda boleh berikan satu set kepada setiap anak.

✔️ Setiap set mengandungi 2 modul, satu modul penuh warna warni dan satu lagi modul jimat ink.

✔️ Panduan ini terus disertakan dengan latih tubi agar kefahaman murid dapat dikukuhkan. Malah, anda juga boleh turut serta membimbing anak melakukan latihan.

✔️ Mudah difahami kerana penerangan ringkas dan padat.

✔️ Membantu menarik minat murid mengenai sifir.

✔️ Membantu persediaan calon yang bakal menduduki peperiksaan.

✔️ Memperkenalkan kaedah-kaedah baru membina sifir besar untuk menyelesaikan masalah bahagi nombor besar.

“Apa Yang Akan Anda Dapat Sebentar Lagi”

Saya memberi jaminan, Sifirlicious bukan sekadar panduan hafal sifir biasa seperti yang terdapat di kedai buku atau yang berlegar di ruang alam maya.

Ia adalah koleksi teknik-teknik terbukti berkesan  untuk membantu anak anda menghafal sifir dengan seronok.

Ini yang akan anda dapat:

ASAS DARAB

Modul asas paling penting yang wajib dikuasai dari darjah 2. Apabila anak menguasai asas penting ini, pemahaman terhadap konsep hafalan dan bina sifir menjadi lebih mudah.

10 TIPS MENGHAFAL SIFIR

Anak anda akan diperkenalkan dengan 10 tips untuk membantu menghafal sifir. Setiap anak mempunyai tahap dan daya menghafal yang berbeza. Maka tips yang terdapat dalam modul ini disesuaikan mengikut kemampuan anak-anak. 

HAFALAN SIFIR KUNO

Teknik hafalan kaedah lama. Bahagian ini direka seperti poster yang anda boleh cetak dan tampal di dinding bilik anak-anak untuk latihan.  

TEKNIK LATTICE

Teknik yang viral di laman sosial disertakan dengan 8 langkah mudah bergambar dan berwarna. Teknik ini banyak mendapat sambutan kerana ia seolah-olah sebuah puzzle yang merangsang minda. Sesuai untuk menyelesaikan soalan yang bernombor besar.

TEKNIK BOX METHOD

Teknik yang menggunakan kotak segiempat untuk memecahkan angka besar kepada angka kecil. Teknik ini memudahkan anak mengira dan mengelak kekeliruan.

TEKNIK BINA SIFIR FALL

Teknik ini sesuai untuk anak-anak yang mempunyai masalah menghafal. Ia menggunakan teknik gandaan untuk membina jadual sifir tanpa perlu menghafal sebarang nombor. 

TEKNIK BINA SIFIR PIRAMID

Menggunakan konsep yang sama dengan Teknik Bina Sifir Fall, teknik ini sesuai untuk anak yang tidak menguasai sifir tetapi mempunyai asas penambahan yang kukuh.

TEKNIK BINA SIFIR

Teknik ini tidak memerlukan sebarang gandaan atau penambahan seperti teknik bina sebelum ini. Anak anda hanya perlu menyusun nombor mengikut urutan tertentu. 

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

“Apa Lagi Yang Akan Saya Dapat Cikgu?”

 Apa yang saya sediakan untuk anda; teknik hafalan, tips cara menghafal, teknik bina sifir besar dan teknik selesaikan masalah darab guna pelbagai teknik yang mudah sudah mencukupi sebenarnya.

Tapi saya tak nak berhenti disitu. 

Ada lagi…

Anda juga akan dapat 9 videoiringan untuk setiap tips dan teknik yang saya telah sediakan. 

Anda bersama anak dapat menonton berulang-ulang kali rakaman video sehingga faham.

Bayangkan seperti mengupah seorang tutor mengajar di rumah anda! Anda sebenarnya telah jimat beratus-ratus ringgit. Kos untuk menghantar anak tuisyen sahaja sudah mencecah ratusan ringgit sebulan.

Video penerangan ini sangat jelas dan anak anda dapat buat latihan berdasarkan panduan yang diberikan dari video tersebut. Bukan setakat itu, ia boleh ditonton di mana-mana sahaja, bila-bila masa.

Penerangan video bagi setiap tips dan teknik yang dikongsikan sangat penting untuk kefahaman murid.

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.

“Cikgu, Berapa Harga Kesemua Set Lengkap Sifirlicious Ini?”

Sabar dulu. Sabar… Saya tahu anda dah tak sabar sangat dah Nak Dapatkan Sifirlicious. Cuma saya nak beritahu harga asal terlebih dahulu supaya anda tahu nilai sebenar ebook yang saya tawarkan. 

“Kalau Ikutkan Pecahan Diatas, Jumlah Harga Asal Adalah:

RM990.00

Jumlah keseluruhannya adalah RM990.00. Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu jika anda dapatkannya sekarang.

Anda boleh dapatkan Sifirlicious dalam satu pelaburan sekali seumur hidup dengan harga

RM149

Tapi Tunggu!

Untuk tempoh masa terhad, dari 25 September hingga 30 September, anda boleh dapatkan kesemua 9 Teknik 8 Video termasuk 1 Video bonus dengan harga istemewa. Hanya

RM80

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

Pengalaman menjadi guru itu membuat saya rasa sangat perlu Ebook Sifirlicous ini diterbitkan. Sangat ramai murid tidak menguasai sifir, tidak hafal walau dipaksa dan saya sedar; ramai ibubapa mahu membantu anak-anak mereka menghafal sifir di rumah, namun mereka tidak tahu kaedah dan teknik yang betul. Jadi saya terbitkan Ebook Sifirlicous sebagai panduan kepada murid dan ibubapa.

Murid yang menguasai teknik-teknik dalam Ebook Sifirlicous pastinya dapat kuasai sifir. Jika pun mereka tidak mampu menghafal dalam masa yang singkat, saya yakin mereka dapat kuasai teknik BINA SIFIR yang pasti membantu mereka dalam peperiksaan.

Jangan judikan masa depan anak. Anak ini bagaikan kain kanvas putih. Kita yang menentukan corak pada kain tersebut. Kita jugalah membantu membentuk masa depannya. Dapatkan Modul Pantas Matematik Sekarang!

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak. Gambar adalah sekadar hiasan.